Steelhead vissen in Canada.

Dubbelhand.

Ben je een beginner of vis je al geruime tijd met de dubbelhandige hengel, er valt altijd iets te leren of te verbeteren. Je kunt bij mij terecht voor alles wat je maar kunt bedenken! 

Alle worpen zoals de Roll cast, Switch cast, Single Spey cast, Double Spey cast, Snack Roll cast, Snap T and C cast, de Overhead cast en nog veel meer! Ook alle lijn type zijn welkom zoals Skagit, Scandi-compact, Shooting head, Short Belly, Mid Belly tot aan Long Belly lijnen toe!

Waar en wanneer pas ik deze worpen toe en welk type lijn is het meest geschikt voor welk doel of situatie. Als vliegvisser moeten we ons steeds aanpassen aan de omstandigheden zoals beschikbare ruimte, stroomsnelheid, stroomrichting, windrichting, waterdiepte, watertemperatuur etc. etc.

Hieronder zie je de drie hefboom klasse en hoe wij deze het meest succesvol kunnen toepassen in het werpen met de dubbelhandige hengel. Hengel lading is misschien wel de belangrijkste  succes factor in het werpen met de enkel en dubbelhandige hengel en waar waarschijnlijk het minste aandacht aan word besteed. 

Hefboom principe klasse 1, 2 en 3.

Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

€65

Per Les

€170

Per 3 Lessen*

€250

Workshop

Deze dubbelhandige lessen zijn voor maximaal twee personen en vinden standaard aan de Grensmaas plaats. Het is mogelijk om zelf een anders plaats aan te geven maar dat zal nagenoeg altijd extra kosten met zich meebrengen i.v.m. reistijd en reiskosten. 

* Betaling bij de eerste les. Tegoeden zijn per kalenderjaar.